Stagiair Content Marketing or UI/UX

Solliciteer nu

Internship Content Marketing

Je bent een energieke, gedreven en creatieve student met een voorliefde voor offline en online marketing. Je stuitert van ambitie en je wilt je talent laten zien in een prettige omgeving waar vele duizenden klanten dagelijks gebruik maken van onze software en oplossingen.

INTERNSHIP START SEPTEMBER 2020 · HENGELO, NETHERLANDS

Wij zijn Curious Inc

Wij bieden data en telematica oplossingen in de markt van mobiliteit en logistiek. Inmiddels werken 10-duizenden gebruikers dagelijks met onze software. Wij lossen complexe planningsvraagstukken op met slimme algoritmes, implementeren de belofte van de Connected Car met een geavanceerde data-pipeline en managen assets via ons IoT platform. De afgelopen jaren zijn wij op eigen kracht gegroeid naar een team van 30 mensen en hebben wij drie marktproducten neergezet, namelijk:

#1 Dation; planning- en administratiesoftware voor rijscholen.We bedienen ruim 800 rijscholen in Nederland en België. 

#2 YesHugo; connected-car software. Hiermee helpen wij grote wagenparken om kosten te besparen op brandstof, onderhoud en schadelast. Inmiddels monitoren wij dagelijks het rijgedrag van duizenden autobestuurders en hun voertuigen.

#3 Greenomads; software voor assetmanagement. Met deze software beheren we tienduizenden ondergrondse afvalcontainers van de grote gemeentes in Nederland.

Over jou

Je studie richt zich op het gebied van media, informatie, communicatie of (online) marketing. En eigenlijk wil je maar één ding; groeien om bij de beste in jouw vak te horen. Van beeld en tekst kun je doelgerichte content maken om converterende bezoekers naar onze kanalen te trekken. Je bent zelfverzekerd en weet anderen te enthousiasmeren met je persoonlijkheid en ideeën. 

De functie

Je gaat als stagiair je steentje bijdragen om de merken Curious Inc, Dation, YesHugo en Greenomads nog beter in de markt te zetten. Dat doe je in een dedicated team. Met passie voor marketing en communicatie. Je creëert met jouw skills geniale content waar onze klanten blij van worden.

We zouden het fijn vinden als je mee-brainstormt, planmatig denkt en werkt, theorie omzet in de praktijk, zelf met ideeën komt, perfectionistisch bent en met humor tekst en beeld creëert. 

Je zult werken met een ervaren, gemotiveerd, hoog gekwalificeerd team. Je krijgt vrijheid en begeleiding vanuit Curious Inc. De uitvalsbasis voor jouw werk is het Curious Inc Penthouse in Hengelo.

Wij worden enthousiast als jij

 • een relevante MBO/HBO studie doet
 • met een portfolio kan laten zien welke skills je in huis hebt
 • pro-actief bent en graag initiatief neemt
 • kennis hebt van programma's zoals Photoshop, Illustrator en Premiere Pro
 • weet van aanpakken en zowel zelfstandig als in een team tot je recht komt
 • sterke communicatieve vaardigheden hebt

Het wordt nog leuker als jij

 • jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van copywriting, content marketing en SEO/SEA
 • een uitdaging zoekt om de juiste user experience te ontwikkelen doormiddel van UI/UX
 • houdt van een sociaal event op zijn tijd - en dat mag best een beetje maf zijn zoals een werktrip naar Cyprus of met 30+ gewoon lekker buiten werken.

Wij bieden

 • een open en vrije cultuur waarin iedereen gelijk is. Jouw talent en persoonlijkheid krijgt de ruimte
 • een uitstekende stagevergoeding
 • iedere dag verse lunch in onze Penthouse
 • een leerzame stage waarin je direct in contact staat met de eindklanten
 • een zeer goed bereikbare werkplek op 1 minuut van station Hengelo

You are made of stardust.

Let's do some magic.